Monday, 4 April 2011

GEGAR SATU RIBU BLOG APRIL BERMULA

Salam and good day guys,tadi i pegi bace one of my fav blogger,iaitu Ben Ashaari ,ada satu program yang dipanggil Gegar Satu Ribu Blog April Bermula ,macam best je,boleh berkenalan dengan semua blogger blogger yang ada.Kalau blogger blogger berminat nak masuk,leh lah tekan link diatas tu ye.






Selamat berkenalan to all bloggers  :-)

13 comments:

Firdaus Kasim said...

kalo masuk dapat hadiah x?
-Pakej Lengkap Nuffnang-
Rahsia Terbongkar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian 1)

Rahsia Terbongkar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian 2)

Nuffnang Pandang Serius Pada Entri "Rahsia Terbongkar Nuffnang"

Affy Ronan Affandy said...

okeyh,naak share dlm next entry leh tak??

btw joinla,nak eratkan lagi and sesi suaikenal blogger kot.heheh

Bro Azqar said...

Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot! :P

http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

MyMye MyMya said...

Singgah Sini :D ....GeGaR BloG 1 RiBu !!!

Dudu said...

gegar sini ^_^

Affy Ronan Affandy said...

Thanks kasi gegar blog saya,and follow mine,I will gegar u back soon,I xde internet sgt now,guna bb je.sbr yee,will gegar u guys

Muhammad Khairul Fahmi said...

fahmi dtg menggegar =)

Faithful Lover said...

done follow you....do hit me bck ya!^^

anismelon said...

gegar sini pulak...:)..grrrrrr..teruskan gegaran...

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmengegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

Huszaini said...

Hi geng group 7!! singgah sini! salam perkenalan!

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist ye^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

Lulu caldina said...

Weewuu lulu datang terjah segmen encik ben...

Puteri Kasih said...

misi gegaran ke sini :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-7.html

jemput singgah ke blogies saya yer