Saturday, 9 April 2011

Yuna Jual Diri Di New York Ke?

tweet from @yunamusic
she replied my tweet
my answer




salam and good day guys,owh jangan terkejut terkejut uol bace tajuk tu,nanti kontroversi plak tau.ni sebenarnya montaj masa yuna jadi calon calon untuk abpbh baru baru ni.jangan salah faham k,ni maksudnya yuna jual bakat di new york.i rase uol sekali bace dah faham kot.biasalah dunia hiburan malaysia,kalo xde mende macam ni x ceria la.kalo yuna nak emo pun,i rase kene tanya kt pihak abph sendiri la.mana tau masa raptai ke keluar lain ataupun x kuar lansung pasal ni.

my opinion,dah masuk dunia muzik ni,kene la telan ayat ayat mcmni.cara wartawan nak tarik perhatian kat malaysia mmg mcmni la caranya.i rase kt new york perkataan lagi teruk kot.sabar je la yuna ek.so next time everyone kene berhati hati.

btw ,i suka sgt kat yuna,one of my fav artis,jgn salah faham pulak ingat iol x suka yuna.i slalu tengok yuna kt hitz tv ok,yuna inspired.love her tudung,her legging and the way dier nyanyi.

semalam sape tgk maharaja lawak,lawak zizan and johan pasal dato yusuf haslam dan anak dier.lawak kan,tula kite kene bezakan antara lawak dan realiti.

Love,

Affy Ronan



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

aNNa maRdHiaH said...

uish ingat betul2 la yuna jual diri . anyway,follow u dear . follow me back k . salam kenal . keep in touch !